Bejelentés


Vitaminsarok 


Gránátalmalé 100 % gyümölcstartalom


A gránátalma a szerelem, a termékenység a bőség ősi jelképe. Ázsiában és Közel-Keleten évezredek óta nagy becsben tartják egészségügyi szempontból. A gyümölcs többek között C-vitamint, B5-vitamint, káliumot, kálciumot, vasat, magnéziumot, foszfort és flavonoidokat is tartalmaz. 


Az ősi Perzsiában is használták a gránátalmát cukorbetegség, magas vérnyomás, gyomorgyulladás és külső bőrbetegségek kezelésére. Mivel phyto ösztrogént is tartalmaz ezért meddőség kezelésére és menopauzás tünetekre is fogyasztották. A rubinvörös ital légúti megbetegedéseknél kiváló C-vitamin forrás.


Jótékony hatással van a vérnyomásproblémákra, meszesedésre, szívbetegségre, prosztataproblémákra, valamint a rák megelőzésében és kezelésében is kiváló eredményeket lehet a gránátalmalé rendszeres fogyasztásával elérni. Az italban rejlő hatóanyagok ugyancsak antioxidáns tulajdonságuk révén védenek az oxidatív stressz sejtkárosító hatásától, támogatva az immunrendszer munkáját és segíthetik a normál sejtosztódást.


Javasolt napi fogyasztás: 100-150 ml a jobb felszívódás érdekében étkezés után ajánlott. Krónikus fáradság, alacsony vérnyomás, vérszegénység esetén, illetve betegségek megelőzése és az egészség megtartása érdekében. 


Gránátalmalé 100% 1 l kiszerelésben kapható üzletünkben 1.490,- FT-ért. Amennyiben nagyobb mennyiségben szeretné ezt a kiváló antioxidáns forrást beszerezni, az alábbi címen, vagy telefonszámon várom rendelését:
Tel.: 06 30 245-8959
Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!